Arne Monsholm

Arne har både teknisk og økonomisk utdannelse, og har lang erfaring med markedsføring, salg og implementering av avanserte IKT-systemer for både landbasert industri, offshore- og skipsindustri.

Arne Monsholm

Arne har lang erfaring som daglig leder og som mellomleder i moderne teknologibedrifter, samt som styreleder i flere bedrifter.
CAD
Modellering
Ålesund
kr
1000
/time
Om
Arne Monsholm

Arne har både teknisk og økonomisk utdannelse, og har lang erfaring med markedsføring, salg og implementering av avanserte IKT-systemer for både landbasert industri, offshore- og skipsindustri. Han har lang erfaring som daglig leder og som mellomleder i moderne teknologibedrifter, samt som styreleder i flere bedrifter.

Arne er en ryddig og kunnskapsrik person med bred teknisk innsikt, og han er lett å samarbeide med. Han har svært god forståelse for arbeidsprosesser og hvordan moderne IKT-systemer kan brukes for å effektivisere bedrifter, spesielt innen tekniske disipliner. Han har lang erfaring med å holde presentasjoner for små og store grupper, og behersker både norsk og engelsk svært godt både muntlig og skriftlig.

I 2019 etablerte Arne bedriften Ciratech AS, som selger teknisk programvare og konsulenttjenester. Etter test i Jungiansk typeteori har han betegnelsen ESTP og er en handlingsrettet, prosessrettet, praktisk og faktaorientert type.

Telefonnummer
90082212
Kontakt

Lær mer