Lidvar Sunde

Lidvar er diplomøkonom fra BI og som konsulent for Admit er hans hovedområde forretningsutvikling. Han har bred og lang erfaring fra privat næringsvirksomhet.

Lidvar Sunde

Lidvar har lenge jobbet han som bedriftsrådgiver i en av Norges største banker og har i tillegg erfaring fra flere finansieringsselskaper.
Forretningsutvikling
Økonomi
Ledelse
Strategi
Effektivisering
Omstilling
Ålesund
kr
1000
/time
Om
Lidvar Sunde

Lidvar er diplomøkonom fra BI og som konsulent for Admit er hans hovedområde forretningsutvikling. Han har bred og lang erfaring fra privat næringsvirksomhet. Lenge jobbet han som bedriftsrådgiver i en av Norges største banker og har i tillegg erfaring fra flere finansieringsselskaper. Lidvar har utviklet en økonomisk programvare for et av Norges ledende programvareselskap.  

Lidvar arbeider i dag som styreleder og styremedlem i flere selskaper, og er forretningsutvikler for en rekke andre. Dette arbeidet innbefatter strategi, ledelse, omstilling, effektivisering med mer. I sitt arbeid karakteriseres han som energisk, arbeidsom og effektiv. Han bruker systematisk sine ferdigheter og sin erfaring for å komme effektivt i mål med prosjekter.

Etter test i Jungiansk typeteori har han betegnelsen ESTJ og i team har han spesiell styrke som ideutvikler, iverksetter og gjennomfører.

Telefonnummer
99461020
Kontakt

Lær mer