PRODUSER KVALITETSINNHOLD HOS

Admit Studio

Bruksområdene for vårt Smart studio er uendelige og det er enkelt og intuitiv i bruk. Ønsker du å livestreame et webinar for en stor forsamling? Null problem. Spill inn forklaringsvideoer til dine kunder, blås konkurrentene dine av banen i salgsmøter, eller spill inn videoer til intern opplæring av dine ansatte.

Hva?

Produksjon av profesjonelt medieinnhold som webinar, salgspitch, podcast, promofilm eller annet innen lyd og bilde. Du kan selv være en del av produksjonen for å skape en tettere relasjon. Studioet gir deg tilgang til å streame direkte fra verdens fremste strømmeplattformer som Youtube, Twitch, Vimeo, Twitter, Instagram, Zoom, Teams etc..

Hvor?

Admit Studio er lokalisert i Stordal. Innovasjon og kreativitet preger den tidligere møbelbygda og her satset det på nye næringer i gamle kulisser. Stordal Lounge, Strandgaten 27, 6250 Stordal.

Teknisk

Studioet består av en opptaksenhet, samt støtteteknologi for presentasjoner. Der er “greenscreen”-vegg og ellers det som skal til for en optimal produksjon. I tillegg kan vi bistå med råd for presentasjonsteknikk og kommunikasjon foran kamera. Våre teknikere gjør tiden din i studio til en drøm. Du fokuserer på det du skal si og gjøre, vi tar oss av resten.

Kom i gang

weadmit